https://myolyn.com/slot-bonus-new-member/ https://www.fabtechmachinery.com/judi-slot-online/ https://scr.hu/judi-slot-online-jackpot-terbesar/ https://alladmissionbd.com/slot-bonus-new-member/ slot deposit pulsa https://penaungu.com/slot-bonus/ https://www.clubarribamidland.com/ https://www.visionvolleyballgainesville.com/ slot deposit pulsa slot deposit pulsa slot deposit pulsa
Slot Bonus New Member Slot Bonus 100 Slot Bonus New Member 100 Bonus 100

Cijene pametnih telefona danas dostižu rekordne granice. Od skupocjenih, i po mnogima precijenjenim Apple uređajima, pa do također često precijenjenih Android uređaja s robnom markom najčešće od Samsunga.
Od kada su se pojavili ekrani osjetljivi na dodir najveći optimisti su odmah uočili ono što i jeste očigledan problem ovakvog proizvoda – osjetljivost. Kako su telefoni tada bili gotovo dva puta manji i mnogo deblji ta mana je nekako zanemarena. To je trajalo do one tačke do koje su se uređaji povećavali – tada je svima bilo jasno da telefonima treba zaštita.

Zaštitite vaš telefon pravilno

Maske za telefone predstavljaju najidealnije oblike zaštite pametnog telefona iz više razloga. Za početak sitne ogrebotine koje nisu opasne, ali svakako ruše izgled telefona, će definitivno biti izbjegnute. Neki telefoni prosto nemaju dovoljno dobar materijal za držanje u ruci, pa vam i ovdje maska može biti korisna.

Naravno, zaštitna stakla su još jedna dobra opcija za zaštitu, ali većina korisnika će vam reći da su od njih primarni načini zaštite maske za telefone. Nije to bez razloga – maske sa zaobljenim ivicama prekrivaju i dio displeja pa samim tim drastično smanjuju rizik od nastanka štete, budući da većina pukotina telefona nastaje kada ivica displeja udari od tlo.

Izgled je također važan

Danas na tržištu ima sigurno preko 100 različitih marki telefona. Ako zanemarimo nekih 20, recimo poznatih, marki telefona, ostaje preko 80 nepoznatih. Neki od tih uređaja zaista mogu biti odlično, što se tiče softvera, brzine rada i generalno performansi. Međutim, ako vam ponestane baterije na pametnom telefonu, možete koristiti powerbank – baterija za mobitele.

Međutim čest nedostatak kod takvih uređaja je, u najmanju ruku rečeno, očajan dizajn. Kod ovakvih marki pažnja se ne obraća na izgled, ali sreća je na vašoj strani. Maske za telefone su trenutno dostupne za širok broj različitih marki i modela pametnih telefona.

Maska umjesto novčanika

Preklopne maske za telefone su idealna opcija ako želite da vam maska bude zamjena i za novčanik te da u njoj nosite lična dokumenta, novac i sve ono što vam je neophodno za cjelodnevno funkcioniranje.
Naravno i ovakve maske dolaze u raznim bojama i oblicima, pogodnim za različite marke i modele. Ovo vam samo po sebi, uz zaštitu i izgled, treba biti dovoljno da se bacite u potragu i da vaš telefon zaštite novom maskom!

Možda je sada pravo vrijeme za kupovinu nove GPS navigacije za avto! Ako ste u potrazi za kvalitetnom auto navigacijom, čitajte više …

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *